Monipuolinen UNIQ Studio Helsingin ytimessä takaa onnistuneet virtuaali- ja muut toteutukset

UNIQ Studio Helsingin Kaivopuistossa on loistavalla sijainnilla, laadukkaalla tekniikalla ja tunnelmallisella tyylillä varusteltu studio, josta löytyy saman katon alta useampikin eri kuvaustila valittavaksi asiakkaan käyttötarkoituksen mukaisesti. Studio mahdollistaa webinaarit, kick-offit, koulutustilaisuudet, mainoskuvaukset, podcastit ynnä muut virtuaalitoteutukset ja striimaukset.

UNIQ Studion tekniset tiedot:

  • Striimaustekniikka
  • Äänitekniikka
  • Langattomat mikrofonit 1-4kpl
  • Studiovalaisu
  • 2-3 kameraa
  • 55 tuuman taustanäyttöjä 3kpl
  • Kalustus + somistus

Paketit on jaoteltu small, medium ja large -paketteihin asiakkaan tarpeiden lähtökohdista. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä niin räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne sopiva paketti. OTA YHTEYTTÄ TÄSTÄ!

Alla vielä tarkemmin pakettien sisältö ja hinnat:

S-paketti: yksisuuntainen livelähetys tai nauhoitus, 2h esitysaika + tallenne tapahtumasta: Hinta alkaen 1650€ + alv. Lähetys esimerkiksi Teamsissä, Zoomissa, Youtubessa tai asiakkaan omassa alustassa. Sisältää 1-2h tapahtumasuunnittelua, 1 x tekniikkavastaavan henkilön.

M-paketti: yksisuuntainen livelähetys tai nauhoitus, 4h esitysaika + tallenne tapahtumasta: Hinta alkaen 2750€ + alv. Lähetys esimerkiksi Teamsissä, Zoomissa, Youtubessa tai asiakkaan omassa alustassa. Sisältää 2-4h tapahtumasuunnittelua, 1 x tekniikkavastaavan sekä 1 x ohjaajan/tuotantohenkilön

L-paketti: yksi- tai kaksisuuntainen livelähetys tai nauhoitus. Virtuaalitilaisuuden sisältö räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti ja hinta määritellään sisällön mukaisesti erikseen. Mahdollisuus toteuttaa muun muassa erillisen, asiakkaan mukaan brändättävän tapahtuma-alustan kautta. Myös studio on brändättävissä asiakkaan ilmeen näköiseksi.