Palvelut

Livetapahtumat

Sisällöntuotanto

Hybriditapahtumat

Virtuaalitapahtumat

Tekniikkapalvelut

Tekniikkapalvelut

Studiopalvelut

UNIQ Studio

Show-tuotannot

Show-tuotannot

Olemme luova ja innovatiivinen tapahtumantuottaja

Olemme erikoistuneet kaikenlaisiin tuotantoihin ja tapahtumiin. Live– ja virtuaalitapahtumiin liittyvän osaamisen lisäksi voimme tarjota tapahtumasi tueksi myös studio– ja tekniikkapalveluita sekä juontajia ja muita esiintyjiä.

Olemme toteuttaneet suuren määrä mitä erikokoisimpia tilaisuuksia mitä erilaisimmille kohderyhmille ympäri Suomen. Referenssi-sivuillamme esittelemme muun muassa Vantaalla toteuttamamme usean yrityksen yhteisen striimilähetyksen sekä Evento Awards –gaalassa palkitun Vuoden henkilöstötilaisuuden.

Olemme myös erilaisten virtuaalitilaisuuksien ja –lähetysten erikoisosaaja. Käytössämme on mobiilistudio, jonka pystymme ottamaan käyttöön melkeinpä missä tahansa, josta haluat tehdä striimilähetystä. Mobiilistudio sisältää täysimittaisen studion kameroineen, valaistuksineen ja muine tarvikkeineen.

Meillä on myös oma kiinteä studio Helsingin ytimessä. Sieltä löytyy saman katon alta monia erikokoisia kuvaustiloja valittavaksi käyttötarkoituksesi mukaisesti. UNIQ Studiostamme voimme tehdä mm. webinaarit, kick–offit, koulutustilaisuudet, mainoskuvaukset, podcastit ja monet muut virtuaalitoteutukset ja striimaukset.

Autamme mielellämme eli kysy ihmeessä lisää ja pyydä tarjous!