Happy Days: Scandic Hotels Suomi, henkilöstötapahtuma

”UNIQ – Entertainment (jälj. Uniq) on jo vuosia ollut luottoyhteistyökumppanimme henkilöstölle tärkeän vuosijuhlan järjestämisessä. Juhlamme ovat suuria, yli tuhannen hengen tapahtumia, joissa on panostettu somistukseen, esiintyjiin sekä elämyksen kokemiseen juhlien aikana.

Uniqin osuus juhlien järjestelyissä on merkittävä. Yhteistyö on saumatonta ja mutkatonta ja meillä on 100% luottamus heidän ammattitaitoon ja kykyyn vastata odotuksiimme. Uskallan väittää, että ilman Uniqia emme olisi onnistuneet järjestämään läheskään saman mittakaavan elämyksen henkilöstöllemme.

Uniqin suurin vahvuus on avoimuus mitä hulluimmille ideoille ja poikkeuksellinen rohkeus ehdottaa ja kokeilla laatikon ulkopuolella olevia ratkaisuja. Näitä juhlia järjestäessä meillä oli tiedossa, että Hilton Kalastajatorpan tilat olivat haasteelliset, ottaen huomioon henkilöstömme määrään. Yhdessä Uniqin kanssa ideoitiin kuitenkin täysin poikkeuksellinen ratkaisu, missä Hilton Kalastajatorpan parkkialue tuli osaksi juhla-aluetta ja siitä muodostui lopulta juhliemme päänäyttämö. Hilton Kalastajatorpan pitkän historian aikana ei juhlia koskaan oltu järjestetty tällä tavalla aikaisemmin ja se kertoo paljon Uniqin kyvystä katsoa kokonaisuutta luovasti, ja rohkeasti toteuttaa myös erilaisia ratkaisuja, mitkä poikkeavat myös juhlapaikan normaalista toiminnasta.

UNIQ – Entertainmentin tiimi on todella ammattitaitoinen ja osaava. Arvostan erityisesti heidän kykyään olla avoin kaikille ideoille, olivatpa ne kuinka hulluja tahansa. Mikään ei ole koskaan Uniqille mahdotonta ja kaiken voi tavalla tai toisella toteuttaa. Voin lämpimästi suositella heitä isojen tapahtumien järjestämiseen.”

– Carolina Mansikkala, Henkilöstöpäällikkö, Scandic Hotels