Dream Team

Dream Team hurmaa yleisönsä oli kyseessä sitten pieni tai suuri tapahtuma!

Dream Team on uudenlainen viihdekokonaisuus, joka on rakennettu UNIQ – Entertainment tuotantoyhtiön ja mahtavien huippuesiintyjien kanssa yhdessä.

Dream Team esityksessä kuullaan tunnettuja hittibiisejä ja yhdistetään yllätyksellisellä taidolla laulu- sekä tanssinumerot yhdeksi showkokonaisuudeksi. Esitys sopii hyvin pienempiin yritystilaisuuksiin, kauppakeskustapahtumiin tai mihin tahansa juhliin, missä halutaan yllättää ja antaa yleisölle upea show-elämys.

Mikäli kyseessä on suurempi tapahtuma tai yritystilaisuus, Dream Teamin ympärille voidaan myös rakentaa isompi tuotantokokonaisuus.

Dream Team – MKE esiintyjät ovat viihteen monilahjakkuuksia. Matti Puro on suomen ”Fred Astaire” ja tanssin monitaituri, joka on tullut suurelle yleisölle tutuksi Tanssii Tähtien Kanssa ohjelman moninkertaisena voittajana. Katri Mäkinen on taidoillaan häikäisevä tanssin kuningatar. Hän on moninkertainen latinalaistanssien Suomen mestari ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman mestaruuden haalinut opettajakonkari. Eveliina Määttä on luonut nyt jo pitkän uran laulajana ja esiintyjänä. Eveliina on tullut tutuksi myös Voice of Finland ohjelmasta ja hänen lavapersoonansa on erittäin valovoimainen, joka vangitsee yleisön aina kun hän nousee esiintymislavalle.

Varaa Dream Team tilaisuutesi vetonaulaksi tästä!