HedSport – Urheilupäivä Hedengrenin henkilöstölle

UNIQ sai toteutettavakseen Hedengrenin henkilöstölle urheilullisen hyvänolon tapahtuman syyskuussa 2022. Paikaksi valikoitui Lauttasaaren urheilukenttä, joka sopi tilaisuuteen ja henkilöstömäärään loistavasti. Lähes koko talon henkilöstö pääsi viettämään liikkumisen ja yhdessä tekemisen täyteistä päivää hyvässä säässä ja hienolla asenteella. Lajeja valittiin tapahtumaan useampia, joista jokaiselle löytyi mieluista tekemistä. Pääpainopiste oli kuitenkin hyvässä fiiliksessä, yhdessä olossa ja rennossa irtautumisessa arjen kiireestä.

Markus Pöyhösen juoksukoulussa opittiin juoksutekniikoita, välillä pelattiin hauskan mielen båltsi-futista kuplissa, venyteltiin ja rentouduttiin Suvi-Joogan opastuksella, perehdyttiin kahvakuulatreenaukseen sekä päästeltiin höyryjä potku- ja lyöntityynyihin kokeneiden vetäjien johdolla. Lopuksi hiottiin tiimeissä tekniikoita ja taktiikoita tapahtuman leikkimielistä loppuhuipennusta, köydenveto-turnausta varten.

Tilaisuutta boostasivat eteenpäin energinen hosti sekä live-DJ:n musiikillinen kattaus. Oman lisänsä tapahtumaan toivat maistuvat kenttälounaat, välipalat sekä hyvät juomat. Hauskaa riitti ja iloiset ilmeet kertoivat omaa tarinaansa tapahtuman onnistumisesta.

”Uniq Entertainmentin tuottama syksyinen liikuntapäivämme onnistui yli odotusten! Henkilöstö otti uuden konseptin innokkaasti vastaan, ja tämän osoitti myös jälkikäteen tehty kysely. Lajipisteiden lajit sekä vetäjät olivat aktiivisia ja helposti lähestyttäviä, tarjoilut toimivat tämänkaltaiseen tapahtumaan hyvin, ja DJ ylläpiti tunnelmaa päivän ajan. Kiitos toimivasta yhteydenpidosta, ja siitä, että alusta asti pystyimme luottamaan tapahtuman onnistumiseen.” – Oy Hedengren Ab