Neste Oyj

Helsingin Kalastajatorppa toimi tilaisuuden estradina 300 hengen yritystapahtumassa, kun Neste Oyj ja IBM juhlistivat uutta onnistunutta Beagle OP 2 Go Live Celebration –tuotelanseerausta henkilöstönsä ja sidosryhmiensä kanssa.

UNIQ-Entertainment sai ylpeänä olla tuottamassa kyseisen tapahtuman, alkuillan cocktail-tilaisuudesta aina juhlalliseen iltatilaisuuteen saakka. Oli punaista mattoa, näyttävää valo- ja äänitekniikkaa, hyvää ruokaa ja juomaa, paparazzeja, johdon puheita, juontoa, Hollywoodin-loisteista show´ta ja bändiä. Kaikkea sitä, mistä onnistunut tapahtuma on tehty. Ilta olikin kokonaisuudessaan arvokkaan hieno ja onnistunut tilaisuus ja paikallaolijat nauttivat illasta antaumuksella.

”Suurkiitokset hyvin onnistuneesta tapahtumasta ja järjestelyistä. Olemme saaneet pelkästään hyvää palautetta illasta. Show´t olivat mukaansa tempaavia ja kaikki oli mietitty pienintäkin yksityiskohtaa myöten. lllan aikataulutus toimi hyvin ja tunnelma vain kohosi loppua kohden. Ilta meni todella nopeasti, mikä osoittaa sen onnistuneisuuden.”

– Anne-Mari Heikkinen, Project Coordinator, Neste Oyj