UNIQ – Entertainmentin striimaus valloitti Flamingon – ennätysmäärä liidejä ja kauppoja!

Vantaan Flamingossa nähtiin helmikuun puolivälissä ainutkertainen usean yrityksen liiketoiminnan yhdistänyt striimilähetys. Eikä kyse ollut tavallisesta striimauksesta vaan näyttävästä show-kokonaisuudesta musiikkeineen ja monipuolisine haastatteluineen.

– Mikä parasta, tämä tunnin kestänyt striimilähetyksemme tuotti mukana olleille yrityksille ennätysmäärän liidejä ja jopa suoranaisia kauppoja, kertoo UNIQ – Entertainmentin Petri Ahonen.

Striimaus toteutettiin Break Sokos Hotel Flamingon tiloihin perustetusta täysimittaisesta TV-studiosta. Lisäksi mukana oli musiikkiesityksiä Finnkino Flamingon elokuvasalista. Kolmantena yhteistyöyrityksenä tässä suurstriimauksessa olivat mukana S-ryhmän hotellit.

– Kaikki olivat erittäin tyytyväisiä striimauksen toteutukseen ja sen tuloksiin. Hotellit saivat uusia majoitus- ja kokousvarauksia ja Finnkino uusia tilauksia suuren elokuvasalinsa seminaarikäyttöön, kertoo UNIQ – Entertainmentin Samuli Järvinen.

Lähetys tuotti myös upeat asiakaspalautteet:

Ihan mahtava kombo asiaa ja viihdettä, hyvä kokonaisuus, -Tehy Ry, Tilaisuus oli erittäin hyvä, kompakti ja viihdyttävä, -Telia Company, Mielenkiintoinen ja hauska tapahtuma!, -Kiilto Oy, Loistavasti toteutettu kokonaisuus ennakkoviestinnästä loppuun asti! -KPMG Oy

Autamme mielellämme myös Sinua luomaan yrityksellesi spektaakkelin ja hurmaamaan asiakkaasi, onpa sitten kyse markkinoinnista, seminaarista, kokouksesta, yritysjuhlasta tai mistä tahansa isommasta tai pienemmästä tilaisuudesta. Flamingon UNIQ-studiolla on vaivatonta toteuttaa striimejä ja yhdessä Finnkinon kanssa myös suurempia kokonaisuuksia.