Hip Hop Hiiret

Hip Hop Hiirten ensimmäinen suuri massatapahtuma-esiintyminen oli 7.5.2017 Vantaan Energia Areenassa Lastenklinikoiden Kummien järjestämässä Teemu-nallen lastentapahtumassa, jolloin Hiiret ensi-esittivät myös ”Me ollaan Hip Hop Hiiret” -esikoissinglensä. Teemu-nallen lastentapahtumassa on joka vuosi nähty useita Suomen suosituimmista lastenmusiikkiyhtyeistä. Hip Hop Hiiret tähdittivät myös 5.12.2017 Lasten Itsenäisyysvastaanottoa Helsingin Säätytalolla yhdessä mm. Päämisteri Juha Sipilän ja Isac Elliotin kanssa.

Hip Hop Hiirien päätavoite on saada kaikille läsnäolijoille hymy huuleen, mutta suuremmassa kuvassa Hip Hop Hiiret ottaa omalla tavallaan kantaa myös koulukiusaamiseen. Hiirikaksikko esiintyy aina yhdessä laulavan live-DJ:n vahvistuksella.

Kokemusta ja tunnettuutta Hiiri-kaksikolla siis löytyy jo massatapahtumista aina suurimipien kauppakeskusten tapahtumiin ja nyt Hip Hop Hiiret palavat halusta päästä esiintymään ja ihastuttamaan perheen pienimpiä ja miksei myös hieman varttuneempaakin väkeä paikkakunnallenne ja tapahtumaanne.

Voit tutustua paremmin hiirten elämään heidän virallisilla Instagram-sivuillaan:

https://www.instagram.com/hiphophiiret/