Night in Chicago

Kaikki keinot ovat sallittuja, kun taistellaan rahasta, maineesta ja rakkaudesta

Night in Chicago Show & Dinner on upea koko illan spektaakkeli. Tilaisuuden aikana syödään, juodaan ja viihdytään 1920-luvun sykkivässä, vaarallisessa ja seksikkäässä Chicagossa – gangstereiden kehdossa.

Elämys alkaa jo vieraiden saapuessa ravintolaan, kun Mr. Corleone avaa ”salakapakkansa” ovet pahaa aavistamattomille asiakkaille. Illan aikana nähdään useita päätähuimaavia esityksiä, jotka sisältävät upeita tanssi- ja laulunumeroita, säihkettä ja glamouria.

Eikä kenenkään tarvitse jäädä sivustaseuraajaksi: yleisö pääsee mukaan taisteluun rahasta, maineesta ja rakkaudesta.

Vieraiden vastaanoton jälkeen tullaan illassa kokemaan vauhdikkaita show-teasereitä, tilaisuuden huipentuessa vauhdikkaaseen  Chicago-pääshowhon. Elämyksen huippuunsa siivittävät näyttävät tanssijat yhdessä shown laulajien kanssa.

Night in Chicago Show & Dinner toimii erityisen hyvin yritysten henkilöstötilaisuuksissa ja asiakastilaisuuksissa. Ota yhteyttä ja varmista tilaisuuteesi tai tapahtumaasi Night in Chicago Show & Dinner nyt!

 

Night in Chigago

Salakapakan omistaja vastassa ovella

Asiakkaat pääsivät oikeanlaiseen tunnelmaan jo ravintolaan sisään astuessaan, sillä heitä vastaanottamassa oli salakapakan omistaja Mr. Corleone tanssityttöjensä kera. Musikaalityylinen showspektaakkeli kantoi otteessaan koko illan ajan ja keräsi runsaasti kiitteleviä arvioita.

– Esitystä oli helppo seurata vähäisen dialoginsa takia. Taidokkaat tanssi- ja laulunumerot pitivät otteessaan ja ihmiset lähtivät upeasti mukaan leikkiin ja tunnelmaan, Virgin Oil Co.:n vuoropäällikkö ja Show & Dinner -esityksistä vastaava Taru Aalto kiittelee.

Show & Dinner esitettiin asiakkaille 22 kertaa ja sen näki kaikkiaan noin 3500 ihmistä. Mukana oli yrityksiä, mutta paljon myös yksityisiä henkilöitä ja pienempiä seurueita. Esityksestä vastasi Uniq Entertainment. Shown solisteina toimi Mia Renvall ja Tidjân Ba.

The Night in Chigago